Kantoorruimte Rotterdam

Bedrijfsruimte huren Rotterdam

Zoek je een grondig uitgeruste kantoorruimte in Rotterdam? Kom dan snel kijken naar de beschikbare werkplekken bij Meubelmakerij Rotterdam aan de Bovendijk 153. Voeg je bij onze groeiende gastenrij met een mooie flexwerkplek op de begane grond, of kies ervoor om bedrijfsruimte te huren op de eerste verdieping. Moet je wel een extra trap, maar beweging is gezond, toch?

Kies een volledig uitgeruste kantoorruimte in Noord-Rotterdam

Onze werkplekken zijn naast koffie en gezelligheid ook uitgerust met alle benodigdheden om goed hard te kunnen werken. Je hebt uiteraard beschikking over een eigen bureau (een verstelbare op de eerste verdieping; weer een reden voor extra lichaamsbeweging). Verder heb je op de Bovendijk 153 toegang tot glasvezel internet, een keuken en een toilet. Ook zijn gas, water en licht inbegrepen. 

Bedrijfsruimte huren in Rotterdam

Naast onze standaard flexplek kun je kiezen voor optionele extra’s om je stek in een écht kantoor te transformeren. Denk dan aan koffie en lunch op locatie, printerservice, dataopslag en meer. Geïnteresseerd in het betrekken van je nieuwe kantoorruimte in Rotterdam? Kom dan eens een keer bij ons langs. Bovendijk 153 is eenvoudig te bereiken via de A13 of A20. Kom je met het OV? Geen probleem. Jouw nieuwe kantoor is slechts op enkele minuten loopafstand van het station. Heb je nog vragen of maak je graag een afspraak voor een bezichtiging, vul dan het contactformulier op onze website in. Of geef ons gewoon een belletje op +31 10 7200855. Wij bellen je dan terug met een uitnodiging. Graag zien we jou bij ons je nieuwe kantoorruimte in Rotterdam vestigen; tijdelijk of permanent, maar sowieso altijd flex.

 

 

Informatie pagina's:

010 7200855

Interesse?
Neem direct contact op !


Voeg eventueel een bijlage toe, denk hierbij aan voorbeeldfoto's en/of schetsen.