ZZP werkplek

ZZP werkplek

Wil jij een bureau in de mooiste ZZP werkplek van Rotterdam? Bovendijk153 is de creatieve werkplek in het pand van Meubelmakerij Rotterdam waar vele ZZP bedrijven zich reeds hebben gevestigd. Door hier te huren houd je je kosten laag; je deelt immers een werkruimte met vele anderen. Andere creatievelingen, die jou ook nog eens inspireren en jij hen. Een prachtige samenwerking, vinden wij.

Een prachtige, scherp geprijsde ZZP werkplek

Bij een werkplek in Bovendijk153 hoort natuurlijk koffie en gezelligheid, plus alles wat jij nodig hebt je bedrijf te runnen. Een eigen bureau, internet op glasvezel, een keuken en een toilet staan volledig tot jouw beschikking. Gas, water en licht zijn bij ons gewoon in de prijs inbegrepen. 

Maak deel uit van onze gastenrij

Als je wat meer gemakken wilt, kan je bij Bovendijk153 kiezen voor optionele extra’s. Denk hier bijvoorbeeld aan koffie en lunch op locatie, printerservice, dataopslag en meer. Volledig ontzorgd kan jij je compleet toeleggen op de werk. Wil jij als ZZP je bedrijf vestigen in de mooiste creatieve werkplek van Rotterdam? Bezoek Bovendijk153 dan eens voor een kijkje in de keuken (en de werkruimte, natuurlijk). Wij zijn gemakkelijk te bereiken via de A13 of A20. Met het OV komen kan natuurlijk ook; het station is op een paar minuten loopafstand. Als je nog vragen hebt of een afspraak voor een bezichtiging wil maken, gebruik je het contactformulier op onze website. Als je liever belt, kun je ons bereiken op nummer +31 10 7200855. Graag tot ziens in Bovendijk153!

 

010 7200855

Interesse?
Neem direct contact op !


Voeg eventueel een bijlage toe, denk hierbij aan voorbeeldfoto's en/of schetsen.