Atelier huren Rotterdam

Atelier huren Rotterdam

Als je een atelier wil huren in Rotterdam loop je al snel tegen hoge huurprijzen aan. Maar wat nou als je de kosten laag zou kunnen houden door je ruimte te delen met andere creatievelingen, waar je gelijk ook nog eens inspiratie bij kunt opdoen? Als dat jou als muziek in de oren klinkt kom je snel kijken bij Meubelmakerij Rotterdam aan de Bovendijk 153. Huur een van onze beschikbare werkplekken en voeg je bij onze groeiende gastenrij. Zo kun je een prachtig atelier huren in Rotterdam voor een prettige prijs, met gezellige en inspirerende buren als extraatje. Klinkt goed, toch?

Kom een prachtige ruimte huren voor je atelier in Rotterdam

Al onze ruimtes zijn naast koffie en gezelligheid ook volledig uitgerust voor je werk. Daar is natuurlijk een eigen bureau bij inbegrepen, plus razendsnel glasvezel internet, een keuken en een toilet. Gas, water en licht zijn ook nog eens inbegrepen. 

Breng je creativiteit naar je werkplek

Als je jouw atelier écht wilt transformeren in een artistieke hangout, kun je kiezen voor extra’s zoals koffie en lunch op locatie, printerservice, dataopslag en meer. Zorgeloos werken betekent een onverstoord creatief proces. Zo ga je er ook weer op vooruit! Geïnteresseerd in het vestigen van je atelier in Rotterdam? Kom een keer een kijkje nemen bij Bovendijk 153. Het pand is eenvoudig te bereiken via de A13 of A20. Ook met het OV komen is geen probleem; het station is slechts op enkele minuten loopafstand. Als je nog vragen hebt of graag een afspraak maakt voor een bezichtiging, gebruik dan het contactformulier op onze website. Bel je liever even? Prima, geef ons een belletje op +31 10 7200855. Wij zijn heel benieuwd naar de creatieve impuls die jouw atelier aan deze prachtige locatie komt brengen!

Informatie pagina's:

010 7200855

Interesse?
Neem direct contact op !


Voeg eventueel een bijlage toe, denk hierbij aan voorbeeldfoto's en/of schetsen.