Creatieve werkplek

Creatieve werkplek

Wil jij een plek veroveren in de mooiste creatieve werkplek van Rotterdam? De kosten houd je betaalbaar door een pand te delen met andere creatives, die jou ook nog eens inspireren. Klinkt prachtig toch? Bezoek dan snel Bovendijk153, de creatieve werkplek in het pand van Meubelmakerij Rotterdam BV. Hier huur je een beschikbare werkplek en sluit je je aan bij onze groeiende gastenrij. Richt je eigen prachtige atelier of kantoor in voor een scherpe prijs. En dan krijg je ook nog eens een boel goede buren erbij. Beter dan verre vrienden, schijnt het.

Betrek je nieuwe creatieve werkplek

Bovendijk153 heeft koffie en gezelligheid, maar ook alle voorzieningen die jij nodig hebt om goed te kunnen werken. Dat betekent je eigen bureau, internet, een keuken en een toilet.

Zet je stek in elkaar zoals jij het wilt

Als je liever geniet van wat comfort om de creativiteit echt op gang te brengen kun je bij Bovendijk153 kiezen voor optionele extra’s zoals koffie en lunch op locatie, printerservice, dataopslag en meer. Zo kan jij je volledig focussen op je werk! Wil jij komen werken in de mooiste creatieve werkplek van Rotterdam? Kom dan eens op bezoek in Bovendijk153. Je kunt ons eenvoudig bereiken via de A13 of A20, of met het OV komen als je dat liever wilt. Het station is slechts een paar minuutjes lopen. Heb je nog vragen of maak je graag een afspraak voor een bezichtiging? Gebruik dan het contactformulier op onze website. Wil je liever bellen? Je kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 10 7200855. Graag tot ziens in Bovendijk153!

010 7200855

Interesse?
Neem direct contact op !


Voeg eventueel een bijlage toe, denk hierbij aan voorbeeldfoto's en/of schetsen.